Wij verbinden internationaal IT talent met Belgische werkgevers

Waarom kiezen voor België?​

België is meer dan alleen het land van de beste bieren, chocolade en geharde wielrenners. België is een land van innovatie met een no-nonsense mentaliteit. Als klein koninkrijk, waarvan het patrimonium getuigt van een rijk verleden, zijn we bescheiden en internationaal georiënteerd.

De hoofdstad Brussel is een echte kosmopolitische omgeving. Het is de meest diverse stad ter wereld naast Dubai. Met de hoofdzetel van de Europese Unie en de NATO is het de Europese hoofdstad bij uitstek. In deze multiculturele omgeving met een lappendeken van bevolkingsgroepen en talen, voelt iedereen zich snel thuis.

België wordt bovendien geapprecieerd voor zijn hoge levenskwaliteit, goed uitgebouwde sociale zekerheid en gratis onderwijs op hoog niveau. Onze topuniversiteiten zorgen voor een dynamische kenniseconomie.

ICT sector in België

ICT is een van de meest innoverende sectoren van de Belgische kenniseconomie. België heeft de reputatie als pionier in hightech industries dankzij de business en kennis ecosystemen rond researchcentra, universiteiten en business incubators.

In heel wat domeinen heeft België een sterke reputatie en kennis: micro-en nanotechnologie, financiële beveiligingsoplossingen, smartcard technologie, telematica, GPS, cartografie, locatie-gebaseerde diensten, geo-ICT, telecommunicatie, netwerk-apparatuur, digitale audio/video, druk-oplossingen, en een brede waaier van software produkten van industrieel ontwerpen tot gamen.

Daarnaast behoort België tot de koplopers wat betreft de integratie van de technologieën in de ondernemingen zoals ERP, cloud en big data. De tewerkstelling van IT profielen bevindt zich vooral binnen de ICT departementen van zowel grote als kleine ondernemingen over alle sectoren heen, ICT service providers en ICT multinationals met belangrijke afdelingen in België.

Stappen

Solliciteren: Stuur uw CV en relevante kwalificaties naar Bridge2IT.

Interview: Als uw profiel overeenkomt met onze vereisten, zullen we een interview regelen.

Arbeidsovereenkomst: Succesvolle kandidaten krijgen een vast contract aangeboden direct van de aanwervende onderneming.

Single Permit: We assisteren bij het verkrijgen van een Single Permit, die zowel een werk- als verblijfsvergunning combineert.

Verhuizen: Nadat alle stappen zijn voltooid, verhuist u naar België om uw positie te beginnen.

Bridge2IT is toegewijd aan het faciliteren van elke stap op deze reis. Dien uw gegevens in en laten we samen aan dit professionele traject beginnen.

Contacteer ons

Zend uw CV en we zullen u spoedig contacteren.

Onze matching service is gratis voor de werkzoekende.


  5000

  Bridge2IT

  Registratie-/ erkenningsnummer:

  20276-405-20220506

  W.RE.1821; W.RS.1821; W.SI.1821

  Ondernemingsnummer:

  BE 0661.849.014

  Copyright © 2023 Brige2IT