Wij verbinden internationaal IT talent met Belgische werkgevers

Onze Missie

Bridge2IT, gevestigd in Brussel, is gespecialiseerd in de werving van IT-professionals. Onze missie is om het enige aanspreekpunt te zijn voor IT-talent buiten de Europese Economische Ruimte (EER).

Deze werknemers van buiten de EER hebben talenkennis, een gedegen opleiding en waardevolle ervaring met werken op afstand en multiculturele omgevingen. Hun streven om zich in West-Europa te vestigen is begrijpelijk en veelbelovend.

Wij zijn ons ervan bewust dat veel Belgische bedrijven het vaak moeilijk vinden om hun IT-vacatures in te vullen met gekwalificeerde kandidaten.

Wij zijn ervan overtuigd dat het aanwerven van getalenteerde buitenlandse professionals de manier is om deze leemte op te vullen, en daarom vergemakkelijken wij het koppelen van internationale IT-professionals aan Belgische werkgevers. Deze waarde creërende aanpak zorgt voor een win-winsituatie: werkgevers trekken hooggekwalificeerd talent aan, terwijl werknemers gedijen in aantrekkelijke bedrijven die actief zijn in een welvarende economische omgeving.

Waarom kiezen voor Bridge2IT?

Wij zoeken gericht op basis van specifieke technische vaardigheden, taalvaardigheden en bedrijfscultuur, zodat de nieuwe collega goed bij het bedrijf past.

Bij Bridge2IT bieden wij werkgevers en werknemers ondersteuning bij het complexe administratieve proces dat komt kijken bij het aannemen van een werknemer van buiten de Europese Economische Ruimte. Van de aanvraag voor een gecombineerde vergunning tot de visumprocedure, inclusief hulp bij de huisvesting van de werknemer, bieden wij gepersonaliseerde diensten op maat.

Onze vergoedingen zijn transparant en marktconform. Voor de selectie van werknemers rekenen wij een basiscommissie op basis van een percentage van het jaarsalaris. Voor administratieve en logistieke ondersteuning vragen wij een aparte vergoeding die is afgestemd op de specifieke behoeften van elke werkgever.

Onze wervingsdiensten, administratieve ondersteuning en hulp bij huisvesting zijn gratis voor de werknemer.

Over Koenraad Block

Koenraad, de drijvende kracht achter Bridge2IT, heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector. Gedurende zijn carrière heeft hij diverse functies bekleed, variërend van programmeur en analist tot applicatiebeheerder, IT-Accountmanager voor Oost-Europa en Business Analyst.

Zijn uitgebreide ervaring plaatst hem in een uitstekende positie om kandidaten te selecteren met de juiste technische en communicatieve vaardigheden. Koenraad’s technische expertise is omvangrijk en omvat mainframe- en applicatieontwikkeling, complexe interfacing, API’s, implementatie van Big Data Cloud-toepassingen, inclusief scoring en dashboards, en implementatie van CRM-oplossingen zoals Salesforce.

Succesverhalen

Bridge2IT heeft onlangs met succes een data engineer voor ons geworven, een FinTech gespecialiseerd in Big Data-diensten. De missie was om een tweetalige data-ingenieur te vinden, Frans en Engels, met een gedegen opleidingsachtergrond en enkele jaren ervaring op het gebied van Big Data.

Door gebruik te maken van hun gerichte netwerk kon Bridge2IT een kandidaat uit Tunesië aantrekken die ervaring had opgedaan bij een groot internationaal telecommunicatiebedrijf.

Voor de werknemer waren de nieuwe baan in België, het competitieve salaris en de hulp bij het vinden van geschikte huisvesting aantrekkelijk. Dit succesverhaal is een perfect voorbeeld van hoe Bridge2IT de kloof tussen vraag en aanbod in de IT-sector overbrugt en tegelijkertijd zorgt voor een vlotte integratie van internationaal talent op de Belgische arbeidsmarkt.

Contacteer ons

Stel uw vraag en we zullen u spoedig contacteren


  5000

  Bridge2IT

  Registratie-/ erkenningsnummer:

  20276-405-20220506

  W.RE.1821; W.RS.1821; W.SI.1821

  Ondernemingsnummer:

  BE 0661.849.014

  Copyright © 2023 Brige2IT